Telefoon met kado bij je provider

iphone6Een telefoon met kado is toch wel de trend van de laatste jaren. We hebben de gratis smartphone allemaal wel gezien nu. Een nieuwe smartphone kost veel geld en voor een lagere abonnementsprijs kan je een super mooi kado uitzoeken. Heb je bijvoorbeeld niet veel meer aan een nieuwe televisie in plaats van een gratis smartphone? Soms krijg je ook nog eens een simpele smartphone bij een telefoon met kado. Handig als je huidige smartphone een beetje slecht begint te worden. Je hebt alleen geen zin om een compleet nieuw toestel aan te schaffen. Door te kiezen voor een telefoon met kado krijg je precies wat je wilt voor een vaste lage prijs.

Telefoon met kado in de vorm van een televisie

Iedereen heeft nu wel een platte televisie in de woonkamer staan, maar jij hebt nog steeds die oude met die dikke kont staan. Helaas zijn ze bijna niet kapot te krijgen en is een telefoon met kado misschien wel veel leuker om te kiezen in plaats van een iPhone. Je krijgt dan een mooie televisie kado in plaats van een smartphone. De televisie mag je helemaal zelf uitkiezen en alle gerenommeerde merken staan ertussen. Je kan dus gewoon voor een Samsung of LG kiezen. Kies zelf het formaat zo staat er zowel een 40 inch als een 50 inch tussen. Afhankelijk van jouw wensen en budget kies je zo een mooi telefoontje met kado.

Telefoon met kado zoals een spelcomputer

Leuk zo’n nieuwe televisie, maar is het niet nog leuker om er ook de nieuwste spelcomputer bij te nemen? Wie heeft er nou nog niet de Playstation 4 of Xbox One in huis staan. Als je een telefoon met kado neemt dan kan je kiezen voor zo’n mooie spelcomputer. Wij hebben verschillende spelcomputers online staan die je kan uitkiezen bij een tweejarig telefoonabonnement. Laat je verrassen door het aanbod en kies zelfs de allernieuwste spelcomputers. Je hebt nu een nieuwe telefoon met een leuk kado.

Telefoon met gratis iPad

Op zoek naar een leuke actie met een telefoon met kado? Je kan o.a. kiezen voor een gratis iPad van Apple. Apple staat al jaren bekend om zijn kwaliteiten. De tablets van Apple zijn dan ook de populairste van dit moment. Online kan je gratis een iPad uitzoeken als je jouw telefoon abonnement met twee jaar verlengt. Voor de rest hoef je helemaal niets te doen. Je kan jouw gratis iPad mini of iPad direct uitzoeken en bestellen. Profiteer vandaag nog van zo’n super aanbieding bij een telefoon abonnement.

Bestel jouw telefoon met kado online

Helaas kan je niet bij je eigen provider aankloppen voor zo’n leuke aanbieding. Natuurlijk kan je wel verlengen bij je eigen provider, maar het kado abonnement moet je online afsluiten. Online staan deze aanbiedingen in plaats van een normaal abonnement met een smartphone. Wil je dus profiteren van een aanbieding met een gratis televisie of spelcomputer, dan kan je het beste even online kijken. Je hebt hier een ruim assortiment met verschillende presentjes om te geven.